Voor Wie, Wat, Waar en Wanneer ?

Voor wie ?

Voor wie wij elke zondag toffe spelletjes organiseren? Voor iedereen die daar zin in heeft! Om iedereen zijn veiligheid te kunnen garanderen en in orde te zijn met de verzekeringen is er wel een minimumleeftijd van 6 jaar. Vanaf dan kan je in de Chiro zitten en blijven tot je 18 jaar. Eens je 18 jaar bent kan je er voor kiezen zelf leid(st)er te worden.Verder kunnen we niet genoeg benadrukken dat we onze chiro voor IEDEREEN toegankelijk willen houden. Groot, klein, ros, blond,… Onze leiding staat klaar voor alle soorten kinderen/jongeren. Moest je toch nog vragen hierover hebben, aarzel dan niet om de leiding te contacteren.

Inclusie


Vorig jaar hebben we met de leidingsploeg besloten om mee in het inclusieproject van SVZ inclusieve jeugdbewegingen te stappen. Dit houdt in dat ook één maal per maand kindjes met een beperking welkom zijn. We zijn in dit traject gestapt vanuit het idee dat de Chiro voor iedereen een thuis moet kunnen vormen.
Heeft je kind een beperking, maar zou hij/zij toch graag in een jeugdbeweging zitten? Dan zijn ze zeker welkom bij ons! Geef ons een seintje via onze mail: leiding@chirohalle.be
Of via Klara of Camille op de nummers:
Klara: 0471651867
Camille: 0493539606
Ook voor vragen of extra informatie kunnen jullie steeds terecht op dit mailadres of één van ons contacteren!

Wat is Chiro Halle?

Chiro Halle, dat is …


… Prima begeleiding

Onze leden zijn ingedeeld volgens leeftijd. Al deze groepen worden door twee of drie enthousiaste jongvolwassenen van minstens 18 jaar oud begeleid. Als leiding volgen we zoveel mogelijk cursussen die door onze nationale en regionale Chiro-overkoepeling worden georganiseerd. Onze leidingsploeg doet dit natuurlijk geheel vrijwillig. Wij willen ervoor zorgen dat de kinderen net zo’n toffe zondagen beleven als diegene die we zelf hebben beleefd. Met andere woorden: aan motivatie mankeert het niet!


… Een gezellige sfeer

In onze Chiro heerst er een gezellige sfeer. Iedereen kent iedereen, en nieuwe leden hebben er meestal geen probleem mee met zich in te werken in de groep.


… Fantastische zondagen, een onvergetelijk kamp

Elke zondag van 14u tot 18u Spelen wij in onze lokalen leuke spelletjes. En elk jaar gaan we met z’n allen op kamp. Daarnaast organiseren we nog een hele hoop andere activiteiten. Eens met de hele chiro gaan schaatsen of gewoon eens met de groep gaan zwemmen of naar zee gaan,…
Om de twee jaar organiseren we bovendien een ‘Sjaloomweekend’. Dit is een weekend gedurende het jaar waarin we met de hele Chiro op verplaatsing gaan om daar een soort ‘mini-bivak’ mee te maken!

Waar is Chiro Halle?

Onze lokalen bevinden zich op het jeugdcentrum Stroppen. Rij de Guido Gezellestraat af richting jeugdcentrum. Als je met de auto komt parkeer je je op de grote parking van het jeugdcentrum. Daarna steek je het voetbalveld over en de linkerkant van het gebouw voor je zijn onze lokalen.Wanneer ?

Elke zondag van 14u tot 18u! Als je toch nog twijfelt of je ons dan op Stroppen kan vinden, kan je het altijd nog eens op onze kalender nakijken..