Leefweek Keti's door Nathan Mistiaen op 15-10-2019
Nathan Mistiaen

Beste ouders,

 

Hierbij de concrete info in verband met de leefweek,

Datum: 

Woensdag 23/10/2019 (Na school) tot Zondag 27/10/2016 (Einde dia-avond)

 

Leefweek, wat is dat juist?

De keti's krijgen de kans om een halve week op de chiro te verblijven, samen met de leiding. Ze blijven er eten, slapen, spelen, studeren,... Een onvergetelijke ervaring waarbij de leden elkaar en de leiding beter leren kennen in hun dagdagelijkse leven.

 

De leefweek wordt gebruikt om de band tussen de (nieuwe) ketileden te versterken. Uit ervaring blijkt dat dit zeer effectief is, daarom is het voor ons belangrijk om er zoveel mogelijk keti’s bij te hebben. De leden vertrekken elke ochtend naar school en worden na school terug op de Chiro verwacht. Ook hobby's kunnen zorgeloos doorgaan, hiervoor dient de leiding wel op voorhand op de hoogte gebracht te worden.

 

Het is de bedoeling dat de leden in de leefweek NIET naar huis gaan, omdat hun thuis dan op de Chiro is.

 

En wat met het schoolwerk?

Er wordt een stille ruimte voorzien waar iedereen zich kan afzonderen om voor school te werken. De leiding kijkt de agenda's na en ziet erop toe dat de leden ook hun schoolwerk maken.

 

Activiteiten

Tijdens de leefweek worden ook enkele leuke activiteiten georganiseerd. Een quiz, dorpspel, singstaravond, yoga, gezelschapspelen... Elke avond wordt wel iets ingepland.

 

Praktisch

Wat neem je best mee: Matras (er zijn altijd voldoende slaapplekken op de Chiro dus indien je dit niet hebt hoef je dit niet mee te geven), slaapzak, kussen, kleren voor die dagen, pyjama, boekentas, schoolgerief voor die dagen, toiletzak en eventueel wat gezelschapsspelletjes

 

De keti’s kunnen woensdag na school thuis hun spullen thuis ophalen en worden daarna (14 uur) op de Chiro verwacht.

 

Uw kind is gedurende de volledige leefweek verzekerd zoals op een normale chirodag.

 

Wij voorzien toffe activiteiten, ontbijt, boterhammen voor in de middag op school, avond eten en nog wat snacks voor savonds.

 

Hiervoor vragen wij 30,- €  over te schrijven op volgend rekeningnummer voor 21 oktober en verwittigen per SMS (+32 468 12 41 56 Nathan) indien uw kind deelneemt met de leefweek.

BE43 0016 9878 0501 

 

Wij kijken er alvast enorm naar uit!

 

Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien er nog vragen zijn,

groetjes

 

Nathan (+32 468 12 41 56)

Hobie (+32 493 77 69 75)